Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen aan mij

Vrijwel alle chronische aandoeningen zijn orthomoleculair te behandelen. Denk bijvoorbeeld aan:
Autisme, ADHD, angstklachten, artrose, artritis, depressie, diabetes type 1 en 2, hoogsensitiviteit, fibromyalgie, fertiliteit, hoge en lage bloeddruk, hormonale klachten, huidproblemen, over- en ondergewicht, reumatoide artritis, ziekte van Crohn, slaapproblemen, vermoeidheid, restklachten COVID, voedingsadviezen en zenuwaandoeningen.

Ja, hoogstwaarschijnlijk wel. Voorafgaand aan het consult raadpleeg ik de beschikbare humane onderzoeken en zorg ik ervoor dat ik het werkingsmechanisme begrijp.  Op basis hiervan gaan we de signaalstoffen remmen die tot de ziekte leiden.

Nee, kanker laat ik over aan een NTTT arts (niet toxische tumor therapie arts) die gespecialiseerd is in verschillende vormen van kanker en de interactie tussen de behandelingen en suppletie. Na de handelingen kunnen we een therapie inzetten om het immuunsysteem te versterken.

Ik ben fulltime met mijn vak bezig wat continue verdieping en werkervaring oplevert. Naast therapeut ben ik ook docent waardoor ik de nieuwste inzichten moet gebruiken en toepassen.

Nee, mijn ervaring is dat een bezoek aan de praktijk beter werkt dan een thuisconsult.

We houden het beginconsult altijd in de praktijk, persoonlijk. Daarna kunnen we in overleg de vervolgconsulten via een videoconsult laten lopen. Het tarief hiervan is gelijk aan een persoonlijk consult.

Hopelijk verloopt alles naar tevredenheid. Kan er iets beter? Laat het me weten en samen komen we er vast uit! Als er desondanks een probleem is ontstaan kun je je beroepen op het SKAG. Dit staat voor Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg en is een geschillencommissie.

Je kunt de folder bekijken via deze link of mailen naar info@skag.nl

Wil je weten of er een vergoeding van toepassing is? Klik dan op deze link om een overzicht te krijgen van alle zorgverzekeraars in 2024.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Cookies🍪

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.